Foto

Hoe werken wij

Middels ervaring en vakmanschap zijn wij in staat iedere groene klus voor u te klaren.
Mocht u interesse hebben in een van onze onderstaande diensten, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij komen graag zonder verdere verplichtingen bij u voor een kennismakingsgesprek. Of bel voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoud:

Ook voor onderhoud en snoei werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Het is vooral belangrijk om uw tuin door een professional in het najaar en vroege voorjaar een goede onderhoudsbeurt te geven.

Bedrijfsterreinen:

Uw tuin en oprit is het eerste wat uw eigen klanten aantreffen bij u onderneming. Wij zorgen ervoor dat dit visitekaartje er piekfijn voor u uitziet. Periodiek onderhoud van u bedrijfsterrein is dan ook erg belangrijk. Zo kunt u zich concentreren op uw eigen onderneming. .

Bestrating:

Wij leveren en leggen allerhande soorten bestrating. Tevens renoveren we ook bestaande bestrating, zoals verzakte opritten en terrassen.

Aanleg en renovatie:

Wij zijn instaat complete tuin renovaties te realiseren. Mocht u uw tuin geheel opnieuw willen inrichten dan zullen wij in overleg en naar uw wensen diverse schetsen maken van de mogelijkheden, zodat u kunt kiezen uit het ontwerp die het meest bij u wensen aansluit. Maar ook voor een opknapbeurt van uw tuin staan wij voor uw klaar. Hierbij kunt u denken aan het opnieuw plaatsen van een schutting, tuinhuis of een algehele snoei en opfris beurt van uw tuin.

Boomverzorging:

Vakkundig snoeien en kappen van bomen. Mocht u twijfelen of u een kapvergunning/omgevingsvergunning nodig heeft kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen. Tevens kunnen wij de kapvergunning voor u aanvragen, hiermee bespaart u zelf veel tijd. .

Beplanting:

Wij leveren ook allerlei soorten beplanting.