Hoe werken wij

Middels ervaring en vakmanschap zijn wij in staat iedere klus voor u te klaren. Mocht u interesse hebben in een van onze onderstaande diensten, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij komen graag zonder verdere verplichtingen bij u voor een kennismakingsgesprek en een offerte.

Neem contact op

Onze diensten


Professionele onderhouds- en snoeidiensten:

Wij bieden tevens professionele onderhouds- en snoeiwerkzaamheden aan. Vertrouw op ons vakmanschap en expertise voor een optimaal resultaat in het najaar en vroege voorjaar. Het is van groot belang uw tuin regelmatig te laten onderhouden door een professional voor het behoud van de gezondheid en schoonheid van uw tuin.


Bedrijfsterreinen

Het aanzicht van uw bedrijfstuin en -oprit is het eerste wat uw klanten zien bij aankomst. Het is dan ook van groot belang dat deze representatief en goed onderhouden zijn. Wij als professioneel groenvoorzieningsbedrijf zorgen ervoor dat uw visitekaartje er piekfijn uitziet en onderhouden blijft, zodat u zich volledig kunt richten op uw onderneming. Periodiek onderhoud van uw bedrijfsterrein is essentieel om een gezonde en uitnodigende uitstraling te behouden en klanten een positieve indruk te geven.


Bestrating

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en leggen van diverse soorten bestrating. Ook voor het renoveren van verzakte opritten en terrassen bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze professionele aanpak zorgen wij voor een duurzaam resultaat en een vernieuwde uitstraling van uw buitenruimte. Vertrouw op onze expertise en vakmanschap voor uw bestratingsprojecten.


Tuinaanleg en renovatie:

Ons bedrijf is gespecialiseerd in complete tuinrenovaties en -aanleg. Indien u uw tuin volledig opnieuw wilt inrichten, maken wij in overleg en naar uw wensen diverse ontwerpschetsen van de mogelijkheden. Op basis daarvan kunt u het ontwerp kiezen dat het beste bij uw wensen en behoeften past. Ook voor een opknapbeurt van uw tuin staan wij voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw plaatsen van nieuwe schutting, blokhutten en overkappingen of een algehele snoei- en opfrisbeurt van uw tuin. Met onze professionele aanpak zorgen wij voor een prachtig resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.


Boomverzorging

Wij zijn gespecialiseerd in het vakkundig snoeien en kappen van bomen. Indien u twijfelt of u een kapvergunning of omgevingsvergunning nodig heeft, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u adviseren en indien nodig kunnen wij de vergunning ook voor u aanvragen, zodat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Met onze professionele aanpak en ervaring in boomverzorging zorgen wij ook voor een veilige verwijdering van bomen, indien nodig. Vertrouw op onze expertise voor al uw boomgerelateerde kwesties.


Beplanting

Naast onze uitgebreide dienstverlening op het gebied van tuinaanleg, onderhoud, bestrating en boomverzorging bieden wij ook diverse soorten planten en bomen die passen bij uw specifieke wensen en behoeften. Onze deskundige medewerkers helpen u bij het maken van de beste keuzes voor uw buitenruimte en zorgen voor een zorgvuldige aanplant en een goede nazorg, zodat uw nieuwe beplanting gezond blijft en zich goed ontwikkelt. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor een prachtig groene tuin.